Announcement

Collapse
No announcement yet.

User Profile

Collapse

Profile Sidebar

Collapse
Hunter55
Hunter55
Senior Member
Last Activity: 06-22-2021, 12:23 PM
Joined: 07-24-2014
Location: Northern Colorado
  •  
  • Filter
  • Time
  • Show
  • Source
Clear All
new posts

  • I have used my 140 on my 5000 running watt generator without any issues at all. I would run several long beads [6 inches or more] non stop and it has never tripped the breaker. My settings are 3 on voltage and wire speed is between 4 and 5 and most always closer to 4. I have welded many times on 5/16...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • As a former driver for a major steel fabrication shop in northern Colorado, I often delivered material that was tagged as such. It is always written on the drawings to tag with a special designed tag. It is a requirement as per The AWS and the steel fabrication engineering community / profession.
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Hunter55
    replied to 250ci Plasma won't hold a flame
    I had a similar problem with my plasma cutter. I did everything you did as far as checking etc. etc. The problem turned out to be a break in the ground cable that was not visible. The cable somehow got pinched hard enough to break the wire but not the insulating coating. I found the break by rubbing...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Hunter55
    replied to IronMan 230 Arc Issue
    You didn't mention the spool gun switch. ???????????
    See more | Go to post

    Leave a comment:

No activity results to display
Show More
Working...
X